Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

За конкурса

Скъпи приятели, кулинарни блогъри, гастрономи, любители на готвенето, естети!
През 2015 година кулинарният портал Блоговодител става на четири години. Искаме да отпразнуваме тази годишнина и да направим и Вас съпричастни към нашия празник. Затова, с подкрепата на МЕТРО, организирахме и провеждаме конкурс "Годишни награди за кулинарни блогове" за 2014 година. Искаме да Ви благодарим, че вече четири години сте до нас и заедно растем и се развиваме, че споделяте своето вдъхновение и идеите си с нас. Каним Ви заедно да отпразнуваме нашият рожден ден на 26 септември 2015 от 14:00 часа в Метро Академия, когато ще бъде и церемонията по връчването на "Кулинарни награди за блогъри" за 2014 година. Елате, за да се запознаете със своите колеги-блогъри, за да създадете полезни контакти и за да се забавялваме заедно!

Регламент

Участие

В конкурса участват всички блогове, които са индексирани в базата данни на Блоговодител (http://blogovoditel.com/). Не е от значение дали блогърът сам индексира рецептите си или администратор на Блоговодител прави това. Общите условия и правилата за провеждане на конкурса можете да прочетете на страницата Общи условия.

Номинации

Всеки блог може да бъде номиниран в неограничен брой категории. Във всяка категория определихме между три и седем номинации, а нашето изтъкнато жури ще определи един победител. В номинациите всеки блог участва само с рецептите, индексирани в Блоговодител за периода на наградите.

Награди на журито

Журито определя награда във всяка от категориите от предварително определени номинации. Решението на журито е окончателно.

Награди на публиката

В определени категории посетителите на сайта могат да гласуват за свой фаворит. Гласуването за награда на публиката става след регистрация в уебсайта Блоговодител. Всеки регистриран потребител може да гласува по веднъж във всяка категория, в която се раздава награда на публиката. Гласът Ви не може да бъде променян впоследствие!

Награди за феновете

Регистрирани потребители, които са гласували във всички категории, в които се раздава награда на публиката, участват в томбола за награда, която се обявява на сайта на Наградите. Гласуването от публиката става до изтичане на крайния срок, обявен на сайта на наградите. Специална награда очаква и онези далновидни гласували, които точно познаят вота на журито във всички категории!