Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

Номинации в категория
"Визуално пиршество"

Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling)

автор на кулинарния блог:

Мина Ангелова

Мина Ангелова описва себе си като едно непораснало момиче, по пътя към средната възраст, с душа на гамен и бит на уседнал номад... В кулинарния свят тя е един от най-популярните и впечатляващи автори. Рецептите в нейния блог са смели, изтънчени и впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Диана Дойчинова

Един от кулинарните блогове с най-оригинални и стилно поднесени рецепти. В него можете да намерите и много полезна информация за българските традиции и празници. Всяка рецепта е представена с нейната история, разновидности и особености.
автор на кулинарния блог:

Нели Колева

Без значение какво е сготвила – дори най-обикновено ежедневно ястие, Гуинет избира винаги да поднася впечатляващи рецепти на своите читатели - снимките й са озарени от светлина, аранжирани с вкус и естетика.
автор на кулинарния блог:

Румяна Босева

Лулу или Румяна Босева умее да открива красивото във всеки кадър и да поднася на своите читатели визуални и кулинарни шедьоври. В нейният блог се съчетават страхотни рецепти и фотографски пътеписи.
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
автор на кулинарния блог:

Ваня Георгиева

Първото, което впечатлява в блога на Ваня са естетиката и чистите кадри. Снимките и рецептите и са оригинални, стилни, направени са прецизно, професионално и красиво. Наистина впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Драгомир Иванов

Драго има усет към храната в кулинарен, вкусов и естетически аспект. Блогът му е гастрономическо пиршество за небцето и очите. Той твори с размах, с няколко продукта, но с много любов и разбиране за добрата храна.
автор на кулинарния блог:

Ева Тонева

Ева Тонева е сред най-популярните кулинарни блогъри в България, който е постигнал и световно признание. Тя е фууд стилист и познава немските, австрийските и чешките традиции в кулинарията, макар страстта й да са балканската и средиземноморската храна.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!