Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

Номинации в категория
"Сладко удоволствие"

Най-добър блог с рецепти за торти

автор на кулинарния блог:

Ева Тонева

Ева Тонева е сред най-популярните кулинарни блогъри в България, който е постигнал и световно признание. Тя е фууд стилист и познава немските, австрийските и чешките традиции в кулинарията, макар страстта й да са балканската и средиземноморската храна.
автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.
автор на кулинарния блог:

Ралица Стоева

От пекарната на Рали се носи аромат на детство - ванилия, шоколад и плодове. Тортите й са интересни, предизвикателни и изкушаващи, точно каквито трябва да бъдат - неустоими!
автор на кулинарния блог:

Ани Шакарян-Маринова

Ани Шакарян-Маринова е превърнала своята страст в хоби и предлага на читателите си необятен свят от предизвикателни рецепти, интересни идеи, импровизации и спиращи дъха вкусове. Богатството и разнообразието от рецепти във Вкуснотека са впечатляващи!
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!