Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

Номинации в категория
"Сладко удоволствие"

Най-добър блог с рецепти за торти

автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
автор на кулинарния блог:

Ева Тонева

Ева Тонева е сред най-популярните кулинарни блогъри в България, който е постигнал и световно признание. Тя е фууд стилист и познава немските, австрийските и чешките традиции в кулинарията, макар страстта й да са балканската и средиземноморската храна.
автор на кулинарния блог:

Ралица Стоева

От пекарната на Рали се носи аромат на детство - ванилия, шоколад и плодове. Тортите й са интересни, предизвикателни и изкушаващи, точно каквито трябва да бъдат - неустоими!
автор на кулинарния блог:

Ани Шакарян-Маринова

Ани Шакарян-Маринова е превърнала своята страст в хоби и предлага на читателите си необятен свят от предизвикателни рецепти, интересни идеи, импровизации и спиращи дъха вкусове. Богатството и разнообразието от рецепти във Вкуснотека са впечатляващи!

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!