Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

Номинации в категория
"С аромат на ванилия"

Най-добър блог с печива и десерти

автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Веси Казакова

Разнообразие и стил на поднасяне са ключовите елементи в блога на Веси Казакова. Тук може да намерите чудесни рецепти и идеи за празниците. Нейната рецепта за гарантиран резултат в кухнята е: щипка удоволствие, лъжичка настроение и чашка любов!
автор на кулинарния блог:

Мира

Разнообразни сладкиши, тартове, кексове, торти - в сайта на Мира има от всички тези вкусотии и още! Приготвени с голямо желание, вдъхновение и поднесени с много вкус и усет.
автор на кулинарния блог:

Ивана Кръстева

Блогът на Ивана Кръстева е за домашната храна. Нейната слабост е италианската кухня и в блога и може да намерите огромно количество класически италиански ястия. Другата й голяма слабост са печивата - сладкиши, баници, соленки - всички с дъх на домашен уют и комфорт.
автор на кулинарния блог:

Радостина Панчева

Блогът на Роси е от най-богатите, с вкусни и лесни рецепти за пухкави питки и невероятни козунаци: "слънчев блог, в който храната се превръща в еликсир". Тук тя е създала вкусен и многообразен свят, пълен с ястия, приготвени с много желание, въображение, майсторлък и настроение.
автор на кулинарния блог:

Зорница М.

В рецептите на Зорница се съчетават - свежест, балансираност, иновативност и атрактивност. Чрез кулинарията тя съумява да съчетае всичко, което обича да прави - да готви, снима, вкусва, рисува и твори. Рецептите й са като бижута - красиви, изящни и неустоими.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!