Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

Номинации в категория
"Крилце или кълка"

Най-добър блог с рецепти с месо и дивеч

автор на кулинарния блог:

Драгомир Иванов

Драго има усет към храната в кулинарен, вкусов и естетически аспект. Блогът му е гастрономическо пиршество за небцето и очите. Той твори с размах, с няколко продукта, но с много любов и разбиране за добрата храна.
автор на кулинарния блог:

Пепа Стоева

От самото заглавие на блога си личи, че Пепа Стоева обича да готви с месо. Нейният блог е едно от най-популярните места за оригинални и разнообразни рецепти с дивеч и месни специалитети без конкуренция. Ако ви потрябва идея, съвет или рецепта - тук ще ги намерите.
автор на кулинарния блог:

Мина Ангелова

Мина Ангелова описва себе си като едно непораснало момиче, по пътя към средната възраст, с душа на гамен и бит на уседнал номад... В кулинарния свят тя е един от най-популярните и впечатляващи автори. Рецептите в нейния блог са смели, изтънчени и впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Мария Пепелджийска

Мария Пепелджийска е сред най-сладкодумните кулинарни творци в българското интернет пространство. В нейния блог се съчетават разкошни пътеписи и страхотни рецепти от местата, които е посетила и от които се е вдъхновила.
автор на кулинарния блог:

Виолета Шейтанова

Макар Виолета да се смята за любител в кухнята, нейните рецепти и идеи вдъхновяват мнозина. Целта на блога й е да вдъхновява максимално посетителите си да използват въображението си в кухнята и да не се притесняват да експериментират.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!