Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

Номинации в категория
"Жител на света"

Най-добър блог с чуждестранни рецепти

автор на кулинарния блог:

Валентина Георгиева

Авторите на блога всъщност са две - Валя и Ирина. И двете обичат да готвят и да се забавляват. Харесват екзотичните рецепти на различните народи. Особен афинитет имат към руската кухня и сред рецептите им може да откриете класически руски ястия.
автор на кулинарния блог:

Мария Митева-Христоу

Родена в Пловдив, израснала в Чепеларе, Мария Митева-Христоу живее от 2000 г. в Кипър, където до скоро поддържат малък семеен ресторант със своя съпруг. В своя блог тя представя грижливо пазените рецепти на майка си и дядо си, както и множество рецепти от гръцката и кипърската кухня.
автор на кулинарния блог:

Жани

В блога на Жани е застъпена гръцката кухня. В него може да намерите много слънце и вдъхновение, информация за различни местенца, споделени впечатления от пътешествия и радостни емоции от докосването с природата.
автор на кулинарния блог:

Ани Шакарян-Маринова

Ани Шакарян-Маринова е превърнала своята страст в хоби и предлага на читателите си необятен свят от предизвикателни рецепти, интересни идеи, импровизации и спиращи дъха вкусове. Богатството и разнообразието от рецепти във Вкуснотека са впечатляващи!
автор на кулинарния блог:

Драгомир Иванов

В своя кулинарен блог Драго представя на своите читатели най-вкусното от Апиций и неговата DE RE COQUINARIA. Рецептите в блога са на повече от 2000 години, но все още омайват със своите дързост и финес. А снимките на рецептите са толкова добри, че могат да ви накарат да захапете монитора!
автор на кулинарния блог:

Ивана Кръстева

Блогът на Ивана Кръстева е за домашната храна. Нейната слабост е италианската кухня и в блога и може да намерите огромно количество класически италиански ястия. Другата й голяма слабост са печивата - сладкиши, баници, соленки - всички с дъх на домашен уют и комфорт.

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!