Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2014 година

Номинации в категория
"Жител на света"

Най-добър блог с чуждестранни рецепти

автор на кулинарния блог:

Жани

В блога на Жани е застъпена гръцката кухня. В него може да намерите много слънце и вдъхновение, информация за различни местенца, споделени впечатления от пътешествия и радостни емоции от докосването с природата.
автор на кулинарния блог:

Драгомир Иванов

В своя кулинарен блог Драго представя на своите читатели най-вкусното от Апиций и неговата DE RE COQUINARIA. Рецептите в блога са на повече от 2000 години, но все още омайват със своите дързост и финес. А снимките на рецептите са толкова добри, че могат да ви накарат да захапете монитора!
автор на кулинарния блог:

Мария Митева-Христоу

Родена в Пловдив, израснала в Чепеларе, Мария Митева-Христоу живее от 2000 г. в Кипър, където до скоро поддържат малък семеен ресторант със своя съпруг. В своя блог тя представя грижливо пазените рецепти на майка си и дядо си, както и множество рецепти от гръцката и кипърската кухня.
автор на кулинарния блог:

Ивана Кръстева

Блогът на Ивана Кръстева е за домашната храна. Нейната слабост е италианската кухня и в блога и може да намерите огромно количество класически италиански ястия. Другата й голяма слабост са печивата - сладкиши, баници, соленки - всички с дъх на домашен уют и комфорт.
автор на кулинарния блог:

Валентина Георгиева

Авторите на блога всъщност са две - Валя и Ирина. И двете обичат да готвят и да се забавляват. Харесват екзотичните рецепти на различните народи. Особен афинитет имат към руската кухня и сред рецептите им може да откриете класически руски ястия.
автор на кулинарния блог:

Ани Шакарян-Маринова

Ани Шакарян-Маринова е превърнала своята страст в хоби и предлага на читателите си необятен свят от предизвикателни рецепти, интересни идеи, импровизации и спиращи дъха вкусове. Богатството и разнообразието от рецепти във Вкуснотека са впечатляващи!

Награда на публиката

Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!